Fagernäsin kartanon juhlatila

Fagernäsin kartanon juhlatila sijaitsee Kallaveden rannalla, valtakunnallisesti suojellussa, kulttuurihistoriallisessa maisemassa, vain neljän kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Fagernäsin tilasta löytyy jo ensimmäiset maininnat kirkon kirjoista 1500-luvulta. Tilakokonaisuus on pysynyt muuttumattomana useiden vuosisatojen ajan. Juhlatila sijaitsee vanhassa, kunnostetussa navetassa, joka on rakennettu 1930-luvulla.

Juhlatila kaikenlaisiin korkealaatuisiin tapahtumiin

Juhlatilassa voi järjestää useita erilaisia tilaisuuksia, muun muassa häät, syntymäpäiväjuhlat, väitöstilaisuudet, valmistujaiset, pikkujoulut, koulutustilaisuudet jne. Juhlatila on tunnelmallinen vanha navetta ja siitä jokainen asiakas voi muodostaa omanlaisensa koristeluilla ja pöytien asettelulla. Juhlatilassa on iso takka, katossa kynttiläkruunut ja rekvisiittana vanhoja kiesiä, rekiä ym.

Tee juhlista juuri omanlaisesi

Tilaisuuksiin jokainen asiakas varaa ruoat ym. tarjoilut itse haluamansa pitopalvelun kautta. Juhlatilaan mahtuu max. 200 henkilöä ja klubihuoneeseen 20 henkilöä. Lisäksi ulkona rannan puolella on ulkoterassi, jossa on tuolit ja pöydät 40 henkilölle. Terassilta on upeat näkymät järvelle ja iso nurmikkoalue ulkona liikkumiseen.

Juhlatilan sijainti


Näytä suurempi kartta